Zpět na články

Jak najít partnera na pár dnů

Někdy budeme raději než vztah nastálo volit krátkou zamilovanost, vztah jen tak pro radost. Chceme se jenom pobavit a nezávazně flirtovat.

Jak najít partnera na pár dnů

Kouzlo se provádí za přibývajícího měsíce. Napište jméno osoby, na niž si myslíte, na kousek papíru. Na zahrádce nebo v lese natrhejte poupata, která se právě začala rozvíjet a vše svažte společně do čistého kapesníku. Večer, až budete mít klid, vezměte svázaná poupata s papírkem do obou rukou a tiše řekněte: "Ty... (jméno osoby) půjdeš se mnou, za Sluncem Lunou" a potom schovejte uzlíček do prádelníku. Vytoužený protějšek vám jistě neunikne. Až budete chtít vztah ukončit, je třeba kapesník rozvázat. Papírek spalte, stačí zápalkou, a při tom myslete na ukončení vztahu. Poupata odložte do přírody, odkud jste je předtím vzali. Kapesník důkladně vyperte, nejlépe i vyvařte, abyste si pojistili, že se k vám partner už nevrátí.

*******

Jiné kouzlo můžete provádět po celý rok. Tři dny po sobě běžte každý večer, pravidelně ve stejnou hodinu na vycházku, nejlépe do přírody, ale stačí i do parku nebo na jiné klidné místo. První den si doneste větvičku. Doma ji upravte tak, aby byla spodní část zůstala holá, bez listí a pokud možno rovná. Lístky nechejte jen na vrcholu, asi od poloviny její výšky. Větvičku posvěťte tím, že nad ni vztáhnete ruku a vyslovíte třikrát své přání lásky. Přitom musíte vidět výsledek svého snažení, jako kdyby se vše už stalo. Pak ji zavěste do svého pokoje lístky nahoru, holým kmínkem kolmo k zemi.Druhý a třetí den si najděte vždy kousek kůry, květinu, větší list nebo jinou přírodninu, která vás zaujme, a svoji větvičku jimi ozdobte. Tím jste vytvořili svoji osobní májku, symbol lásky. Bude vám nosit štěstí. Kdybyste se přesto někdy cítili zklamaní, nešťastní či osamělí, běžte znovu večer najít další kousek přírody a znovu májku ozdobte. Tak bude její účinnost nejvyšší během tří měsíců a další tři měsíce bude působit. Po této době ji spalte a přitom znovu posvěťte přáním. Popel uschovejte do zvláštní krabičky pro další čarování. Budete-li se chtít partnera zbavit, stačí jej hodit do vody, budete-li toužit po prodloužení známosti, smíchejte popel s hlínou a zasaďte do něj v květináči muškát. Dokud poroste, bude láska trvat.

Sdílet na Facebooku
Zuzana Antares

Zuzana Antares

Tarot Výklad snů Čarodějnictví Magická poradna

Studuji skryté skutečnosti světa, magické schopnosti člověka a zákonitosti běhu věcí i našeho osudu od roku 1982. V posledních třiadvaceti letech se profesionálně zabývám poradenstvím, které mi předtím bylo koníčkem.

Podobné články

Etická pravidla výkladu osudu

Astrologie a horoskopy Budoucnost Tarot a výklad karet

Věštbou nelze odhalit celou skutečnost, pouze její určitou část. Každý poradce je schopen odhalit jinou část, proto mohou mít různí věštci různé pohledy. Každému člověku během výkladu zdůrazněte, že se můžete mýlit. Tím zabráníte nežádoucí vazbě na vaši věštbu.

Dnešní horoskop pro všechna znamení - pátek 5. 5..2023

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet Čarodějnictví a magie

Rady a inspirace nejen v oblasti vztahů, partnerství Lásky. Jak to vidí Tarot v měsíci Lásky? Afirmace pro úspěšný vztah.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu