Zpět na články

Jak se zamilovat

Snadné jarní kouzlo pro zamilování, ze kterého nemusí být nutně žádný trvalejší vztah. Ale může.

Jak se zamilovat

Použijte vrbové nebo březové proutí. Stačí, když utrhnete dva proutky s teprve vyrostlými zelenými lístečky. Doma jeden proutek nařežte a namočte na tři dny na tmavém místě do pramenité vody. Potom proutí vyjměte a vodu vyčistěte od rostlinných zbytků přelitím přes bílou látku z přírodních vláken. Druhý proutek nechejte očadit nad ohněm tak, abyste z něj mohli seškrábat popel do nádobky s roztokem. Ve chvíli kdy přidáte kus rozemletého popela z milostného dopisu, který jste napsali své(mu) vyvolené(mu), je roztok lásky hotov. Můžete jej použít do nápoje, můžete jím polít dárek, který pro vytoužený protějšek máte, můžete jím napustit kapesník, který u vás zapomněl.

S tím, po kom toužíte, jezte třešně z jedné větévky nebo mu darujte srdčitý květ - například fialku nebo macešku.

Sdílet na Facebooku
Zuzana Antares

Zuzana Antares

Tarot Výklad snů Čarodějnictví Magická poradna

Studuji skryté skutečnosti světa, magické schopnosti člověka a zákonitosti běhu věcí i našeho osudu od roku 1982. V posledních třiadvaceti letech se profesionálně zabývám poradenstvím, které mi předtím bylo koníčkem.

Podobné články

Etická pravidla výkladu osudu

Astrologie a horoskopy Budoucnost Tarot a výklad karet

Věštbou nelze odhalit celou skutečnost, pouze její určitou část. Každý poradce je schopen odhalit jinou část, proto mohou mít různí věštci různé pohledy. Každému člověku během výkladu zdůrazněte, že se můžete mýlit. Tím zabráníte nežádoucí vazbě na vaši věštbu.

Lunární cyklus

Čarodějnictví a magie

Sluneční cyklus lze ztotožnit s rytmy života. Ve chvíli, kdy si na něj zvyknete, bude vám připadat zcela zjevný a jasný – inu jako Slunce.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu