Zpět na články

Jak zabránit nevěře

Stačí jenom podezření - a už se může hodně věcí v milostném vztahu zkazit. Lepší je tedy zabránit jen pomyšlení na nevěru. Chcete-li zabránit tomu, aby byli partner či partnerka nevěrní, je váš úkol jednoduchý.

Jak zabránit nevěře

Chcete-li zabránit tomu, aby byli partner či partnerka nevěrní, je váš úkol jednoduchý. Nejdříve si musíte posvětit sůl. Vezmete misku a do ní odsypete malou trošku soli. Za novu vezmete misku do levé ruky, pravou ruku vztáhnete nad ni a řeknete jednoduché zaklínadlo, s nímž se budete obracet k vyšší moci, jíž věříte, např. "nejvyšší sílo (Matko, Anděli strážče), prodchni tento nástroj očisty tím, co je tvojí podstatou". Sůl můžete světit před použitím i 3x, vždy to ale musí být za nového měsíce. Posvěcenou sůl pak uschovejte na místo skryté cizím očím.

Když začnete podezírat partnera, že myslí na nevěru, vezměte krajíc chleba. Mírně jej posypte posvěcenou solí a při tom říkejte: "Očisti mého milého /moji milou ... (jméno) od všech špatných myšlenek, které v sobě nosí." Kouzlo je třeba provést ve čtvrtek.

Sdílet na Facebooku
Zuzana Antares

Zuzana Antares

Tarot Výklad snů Čarodějnictví Magická poradna

Studuji skryté skutečnosti světa, magické schopnosti člověka a zákonitosti běhu věcí i našeho osudu od roku 1982. V posledních třiadvaceti letech se profesionálně zabývám poradenstvím, které mi předtím bylo koníčkem.

Podobné články

Etická pravidla výkladu osudu

Astrologie a horoskopy Budoucnost Tarot a výklad karet

Věštbou nelze odhalit celou skutečnost, pouze její určitou část. Každý poradce je schopen odhalit jinou část, proto mohou mít různí věštci různé pohledy. Každému člověku během výkladu zdůrazněte, že se můžete mýlit. Tím zabráníte nežádoucí vazbě na vaši věštbu.

Lunární cyklus

Čarodějnictví a magie

Sluneční cyklus lze ztotožnit s rytmy života. Ve chvíli, kdy si na něj zvyknete, bude vám připadat zcela zjevný a jasný – inu jako Slunce.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu